Zoeken...

Over ons

Wij zijn thuis op veel markten. Het onderhoud van uw wagenpark, of uw geliefde oltimer? Uw auto wilt u veilig op de weg hebben en daar staan wij voor.

We spuiten voornamelijk auto’s. Maar repareren ook schade’s, restaureren oldtimers, spuiten motoren, scootes, bussen, campers, boten en nog veel meer:

Gespecialiseerd zijn wij in Oldtimer reparaties en -restauraties, maar ook:

Auto spuitwerk – schadeherstel
Kwaliteit spuitwerk -, Industrieel spuitwerk
Meubilair – hout – kunststof spuitwerk
Carrosserie werkzaamheden
Onderhoud, reparatie en APK
Het vullen van uw Airco
Voor particulier en zakelijke klanten
Wij voeren ook schade-expertise voor uw verzekerings maatschappij.
Uw voertuig of onderdelen worden bij ons met hoogwaardige producten gespoten in een moderne, stofvrije en geklimatiseerde spuitcabine.

De samenstelling van onze verf en materialen voldoen aan de hoogste milieu eisen. De verf van ons PPG-laksysteem zijn allemaal op waterbasis met slechts een kleine hoeveelheid oplosmiddel, wat betekent dat deze minder ruiken en milieuvriendelijker zijn. Na het drogen wordt de verf gecontroleerd en indien nodig gepolijst. Daarna worden de onderdelen opnieuw geplaatst of uw meubelstuk afgeleverd.

Wij bieden niet alleen schadeherstel en auto spuitwerk, maar ook het spuiten van designstukken, keukens, industriële onderdelen en meubilair

Wij zijn een dynamisch bedrijf voor schadeherstel. Wij verhogen de productiviteit van schadeherstel – van ontvangst tot aflevering – door innovatieve, unieke laksysteem en op maat gemaakte bedrijfsoplossingen.